GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Sverige möter Sydafrika två gånger

Svenska fotbollsdamernas match mot Sydafrika i slutet av januari är egentligen två matcher. Redan tre dagar före den officiella landskampen möts lagen bakom stängda dörrar. - Det är ju roligare att spela mot motståndare än mot sig själv, säger Sveriges förbundskapten Peter Gerhardsson.(TT)
Publicerad 12 januari 2018

Landskampen mot Sydafrika på Green Point Stadium i Kapstaden den 21 januari är känd sedan tidigare. Mindre känt är att lagen ställs mot varandra också den 18 januari, på Athlone Stadium.

Det är ingen landskamp i officiell mening och lagen möts i formatet 3x30 minuter med fria byten. Sydafrika tog initiativet till det ovanliga landskampsupplägget.

””

Det ger honom också möjlighet att ge alla uttagna spelare speltid mot bra internationellt motstånd.

””
””

Den inofficiella träningsmatchen kommer att hållas stängd för publik och medier.

TT