Nyheter

Svensken lämnar Watford

Efter fyra år i klubben fick den svenske mittbacken Joel Ekstrand på fredagen beskedet av Premier League-laget Watford att han måste söka en ny hemvist för sitt fotbollsspelande. "Till alla supportrar som har trott på mig och stöttat mig - jag vill tacka er av hela mitt hjärta", säger Ekstrand till klubbens webbplats.(TT)
Publicerad 3 juni 2016

Efter fyra år i klubben fick den svenske mittbacken Joel Ekstrand på fredagen beskedet av Premier League-laget Watford att han måste söka en ny hemvist för sitt fotbollsspelande.

"Till alla supportrar som har trott på mig och stöttat mig - jag vill tacka er av hela mitt hjärta", säger Ekstrand till klubbens webbplats.

27-åringen slog igenom i Helsingborg, gick 2011 vidare till italienska Udinese och kom 2012 till Watford. Där var han ordinarie i andraligan Championship innan olyckan var framme i mars i fjol då Ekstrand blev svårt knäskadad i ett möte med Ipswich.

Därefter fick han se Watfords avancemang till Premier League förra våren och spel i den engelska högstaligan den här säsongen från sidan i samband med den långa rehabiliteringen. Men nu säger han sig vara "100 procent återställd".

"Det viktigaste för mig nu är att hitta en klubb där jag kan spela", säger han.

TT