Annons
Nyheter

Näslund segrare i skicrosspremiären

Regerande världsmästaren i skicross, Sandra Näslund, inledde säsongen på bästa möjliga sätt med seger i världscuppremiären i Val Thorens. Näslund gick vidare från kvalet med näst snabbast kvaltid. I den följande kvartsfinalen, semifinalen och till sist finalen var hon sedan ohotad etta.(TT)
Publicerad 7 december 2017

Näslund gick vidare från kvalet med näst snabbast kvaltid. I den följande kvartsfinalen, semifinalen och till sist finalen var hon sedan ohotad etta.

””

Näslund fick sällskap av Lisa Andersson i semifinalen, men hon bromsade olyckligt och hamnade sist. Efter åk i "lilla finalen" slutade Andersson på en respektabel sjätteplats.

””
””
Annons

På herrsidan stod kanadensaren Christopher Delbosco som slutgiltig segrare efter att ha gått först i mål i åttondel, kvart, semifinal och final.

Erik Mobärg hängde med fint fram till första semifinalen, då han tappade för mycket fart i en duell med fransmännen Arnaud Bovolenta och Terence Tchiknavorian. Mobärg blev till slut sjua.

För regerande världsmästaren Victor Öhling Norberg blev det en dag att glömma. Han körde ur och blev sist i sin åttondelsfinal.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons