GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Svensk fyretta mot Sydafrika

Förbundskaptenen Peter Gerhardsson kallade Sveriges 4-1-seger i den inofficiella landskampen borta mot Sydafrika för "en bra genomkörare". "Vi fick testa en del både offensivt och defensivt i vårt spel vilket är bra.(TT)
Publicerad 18 januari 2018

Förbundskaptenen Peter Gerhardsson kallade Sveriges 4-1-seger i den inofficiella landskampen borta mot Sydafrika för "en bra genomkörare".

"Vi fick testa en del både offensivt och defensivt i vårt spel vilket är bra. Sydafrika är ett ganska individuellt skickligt lag med många snabba, kvicka och tekniska spelare vilket gjorde att vi fick jobba hårt", säger han till Svenska Fotbollförbundets webbplats.

Loreta Kullashi, Mimmi Larsson, Lina Hurtig och Stina Blackstenius gjorde de svenska målen i matchen som spelades i formatet 3x30 minuter med fria byten.

På söndag möts landslagen igen, och då är det Sveriges första officiella landskamp för 2018.

TT