Nyheter

Stenson illa ute - kan missa "cutten"

Henrik Stenson behöver hitta på något extra på de sista hålen om han ska få spela vidare i helgen i US Masters. När Stenson hade spelat tolv hål i dag låg han sju över par totalt och på delad 71:a plats, just då elva slag bakom ledarduon Charley Hoffman och Sergio Garcia.(TT)
Publicerad 7 april 2017

Henrik Stenson behöver hitta på något extra på de sista hålen om han ska få spela vidare i helgen i US Masters.

När Stenson hade spelat tolv hål i dag låg han sju över par totalt och på delad 71:a plats, just då elva slag bakom ledarduon Charley Hoffman och Sergio Garcia. Efter 77 slag i går fick Henrik Stenson en mardrömsstart i dag med en dubbelbogey direkt på ettan. Han följde upp det med en eagle på tvåan, men gjorde sedan två raka bogeys på hål 5 och 6. Precis som under första rundan har Stensons spel svajat både med de långa slagen och puttningen.

Alex Norén gick de första nio hålen i dag ett över par. Det räckte så långt till delad 30:e plats på totalt tre över par.

Spelet på Augusta National, där det inte blåser riktigt lika mycket som i går, pågår. De 50 bästa, plus de spelare därutöver som eventuellt är inom tio slag från ledningen, klarar kvalgränsen efter dagens spel.

TT