GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Seger för Jansson i MLS-debuten

Så har mittbacken Robin Jansson fått debutera i amerikanska MLS. När hans Orlando City mötte New York Red Bulls på bortaplan fick svensken spela hela matchen. Orlando höll nollan och vann med 1-0, lagets första vinst för säsongen.(TT)
Publicerad 24 mars 2019

Så har mittbacken Robin Jansson fått debutera i amerikanska MLS. När hans Orlando City mötte New York Red Bulls på bortaplan fick svensken spela hela matchen.

Orlando höll nollan och vann med 1-0, lagets första vinst för säsongen. 27-årige Jansson bokfördes för ett gult kort i inledningen av andra halvlek.

””

Robin Jansson skrev på för Orlando tidigare i mars och har på mindre än ett år gjort en ordentlig resa. I april i fjol lämnade han division 1-laget Oddevold för spel i AIK och allsvenskan. På hösten blev det SM-guld och i januari landslagsdebut mot Finland.

TT