GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Schelin: "Önskar att jag kan spela igen"

Det har gått ett halvår sedan landslagsanfallaren Lotta Schelin senast spelade fotboll. Och om det blir någon mer fotboll på elitnivå vet hon inte. - Jag hoppas och önskar att jag kan spela igen, säger hon till Göteborgs-Posten.(TT)
Publicerad 23 januari 2018

Schelin är fortfarande sjukskriven för den ständigt närvarande huvudvärken. Men hon mår bättre nu,

””

Orsaken till huvudvärken är inte klarlagd. Men hon har i alla fall kommit ur smärtspiralen. 34-åringen säger att hon hoppas och önskar att kunna spela fotboll igen.

””

Skulle det inte bli möjligt att komma tillbaka till spel vill hon ändå vara kvar inom fotbollen.

””

Det var i juni, under en damallsvensk match med Rosengård, som Schelin fick en knuff och föll till marken. Sedan kom huvudvärken. Men eftersom Schelin haft besvär med migränliknande huvudvärk i många år, bland annat efter att ha nickat bollar, gjorde hon som hon brukade. Hon tog smärtstillande, bet ihop och åkte med landslaget till EM.

Men efter EM tog det stopp och 34-åringen har varit sjukskriven sedan dess.

TT