unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Sjuhäradarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Räkna med Rolfö mot Tyskland

Startelvan släpper inte Pia Sundhage förrän på söndag. Men om ingen skadar sig lär det bli samma lag i EM-premiären som i genrepet mot Mexiko. - Man behöver inte ha sett alltför många fotbollsmatcher för att tro att det är startelvan, säger Sveriges assisterande förbundskapten Lilie Persson.(TT)

Det är i princip bara Fridolina Rolfös plats bredvid Lotta Schelin i anfallet som har varit uppe för diskussion de senaste veckorna. Men där verkar Pia Sundhage och Lilie Persson ha bestämt sig för att satsa på Bayern München-proffset Rolfö.

quote

ERBJUDANDE!

Allt innehåll på bt.se, appen MinBT och e-tidning alla dagar. 3 månader för endast 99 kr! (ord pris 597 kr)

"Ett helvete att möta"

Hon säger också att Fridolina Rolfö, som har startat de tre senaste landskamperna, är den som har sett kanske allra vassast ut på träningarna.

quote

Själv tar inte Rolfö någonting för givet.

quote

Kemin med Schelin

Samarbetet med Lotta Schelin borde passa i en match mot Tyskland, säger hon.

quote

Pia Sundhage avslöjar ingenting om startelvan än, inte mer än när spelarna får veta den.

quote

TT