Annons
Nyheter

Quaison nätade i Forsbergs frånvaro

Leipzig får fortsatt klara sig utan skadade Emil Forsberg. I mötet med Mainz var det i stället en annan svensk som gjorde mål - för Mainz. Robin Quaison hittade rätt på en målvaktsretur efter en frispark och sköt in 1-1 för bortalaget.(TT)
Publicerad 9 december 2017

Leipzig får fortsatt klara sig utan skadade Emil Forsberg. I mötet med Mainz var det i stället en annan svensk som gjorde mål - för Mainz.

Robin Quaison hittade rätt på en målvaktsretur efter en frispark och sköt in 1-1 för bortalaget.

Annons

Matchen slutade 2-2, efter att Mainz kvitterat för andra gången i slutminuterna.

I Ruhrområdet fortsatte Dortmund bygga på sin svaga form. 1-2 hemma mot Werder Bremen var ett nytt, tufft, poängtapp för de gulklädda.

Svenske Alexander Isak fick göra ett inhopp i jakten på kvittering i den 82:a minuten, men utan att kunna inverka på slutresultatet.

Bayern München vann däremot sin bortamatch mot Frankfurt med 1-0. I Bayern har man dock en helt annan form av bekymmer - nämligen med målvaktsskador.

Manuel Neuer är opererad och inte tillbaka förrän efter årsskiftet. Inför matchen mot Frankfurt skadade sig dessutom Sven Ulreich, som varit Neuers ersättare. In i stället - 36-årige målvaktstränaren Tom Starke. Starke, som egentligen lagt handskarna på hyllan, fick därmed göra sin hundrade Bundesligamatch.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons