Annons
Nyheter

Oavgjort i svängigt bottenmöte

Det blev ett dramatiskt slut på matchen när Kif Örebro och Kvarnsveden spelade 3-3 i damallsvenskan. Kif Örebro trodde nog att segern var klar när Hanna Terry nickade in 3-2 i den första övertidsminuten. Men med bara sekunder kvar kvitterade Kvarnsveden genom Elizabeth Addo på straff.(TT)
Publicerad 2 september 2017

Det blev ett dramatiskt slut på matchen när Kif Örebro och Kvarnsveden spelade 3-3 i damallsvenskan. Kif Örebro trodde nog att segern var klar när Hanna Terry nickade in 3-2 i den första övertidsminuten. Men med bara sekunder kvar kvitterade Kvarnsveden genom Elizabeth Addo på straff.

Det kan ses som en liten revansch för dalalaget som fick ett mål bortdömt med bara några minuter kvar. Domaren tyckte att Lova Lundin använt för mycket kraft när hon tryckte in både boll och målvakt bakom mållinjen.

Annons

Det blev en svängig match mellan två lag inblandade i bottenstriden, där lagen turades om i ledningen. Hanna Terry gjorde två mål för Kif Örebro, men hann också med att missa en straff vid ställningen 1-1.

Kvarnsveden klättrar nu två platser och får över lämna platsen under strecket till Hammarby medan Kif Örebro är kvar på sistaplatsen.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons