Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Norge efter fiaskot: VM är huvudmålet

Noll poäng. Noll mål. Fiasko kort och gott, enligt norsk media. Men Norges svenske förbundskapten Martin Sjögren sitter säkert. - VM är huvudmålet, sade Nils Johan Semb, ordförande i norska fotbollsförbundet.(TT)

Norges fotbollslandslag tränas av svenskar, Martin Sjögren (damer) och Lars Lagerbäck (herrar). Och så kommer det att förbli.

Norges fotbollsdamer hade en liten chans att gå vidare i sista gruppspelsmatchen mot Danmark. Men en ny förlust i "derbyt" innebär att Sveriges grannland är utslaget.

Norskorna tog inte en enda poäng, gjorde noll mål och släppte in fyra. "En kraftig utvärdering" är att vänta, enligt Norges fotbollsförbund, men det finns inget spelarmissnöje med förbundskapten Sjögren.

Sjögren, som har vunnit tre SM-guld som tränare - senast med Linköping 2016, anställdes i december förra året. Ordföranden i norska fotbollsförbundet hänvisar till en långsiktig satsning.

Sjögren vill sitta kvar, och utveckla anfallsspelet.

TT

Läs mer