Nyheter

Norén tappade efter tv-intervjun

Alexander Norén var i ledning på Europatourtävlingen i Skottland efter att ha tangerat banrekordet på Carnousti under den första dagen. Fredagens runda på Kingsbarns började i samma fina stil - bland annat med en eagle på hål sex.(TT)
Publicerad 7 oktober 2016

Alexander Norén var i ledning på Europatourtävlingen i Skottland efter att ha tangerat banrekordet på Carnousti under den första dagen.

Fredagens runda på Kingsbarns började i samma fina stil - bland annat med en eagle på hål sex. Men det strålande spelet fick ett abrupt slut, efter en något märklig händelse. För enligt svenskgolf.se gjorde nämligen Sky Sports en tv-intervju med Norén mitt under rundan, vid hål 16 - varpå svensken avslutade med bogeys på hål 17 och 18.

Tillfällighet eller inte?

Klart är att Norén gick runt på 71 slag, tappade sin ledning och nu ligger trea totalt, två slag efter ledande engelsmannen Ross Fischer. Glädjande för svensk del är dock att Joakim Lagergren fortfarande håller sig kvar i toppen och dessutom klättrade till en andraplats efter sin runda på 68 slag. Lagergren ligger ett slag före Norén och ett bakom Fischer.

Tävlingen spelas på tre olika banor: Carnoustie, Kingsbarns och St. Andrews.

TT