Nyheter

Milosevic klar för Nottingham

Alexander Milosevic är klar för den engelska andradivisionsklubben Nottingham Forest. Milosevic var en viktig kugge i det AIK som tog SM-guld i november. Men huruvida han skulle bli kvar i klubben även i år var länge oklart sedan mittbackens kontrakt gått ut.(TT)
Publicerad 1 februari 2019

Alexander Milosevic är klar för den engelska andradivisionsklubben Nottingham Forest.

Milosevic var en viktig kugge i det AIK som tog SM-guld i november. Men huruvida han skulle bli kvar i klubben även i år var länge oklart sedan mittbackens kontrakt gått ut. Nu står det klart att det inte blir vidare spel i Sverige. Under fredagen meddelade Nottingham att Milosevic har skrivit på ett 18-månaderskontrakt.

"Jag vet att Nottingham Forest är en klassisk klubb. Jag har frågat mina vänner som har spelat i England om Forest och de har alla sagt att de har en fantastisk arena med otroliga fans och har byggt en trupp fylld med kvalitet denna säsong. Så det var ett enkelt val", säger Milosevic till klubbens webbplats.

Nottingham ligger för närvarande på en nionde plats i tabellen och har bara fyra poäng till sjätteplatsen som innebär kvalspel till Premier League.

TT