Annons
Nyheter

Manchester United säkrade andraplatsen

Den som letade efter spänning kanske inte direkt hade blicken fullt fokuserad på mötet mellan West Ham och Manchester United i Premier League-fotbollen. United säkrade dock andraplatsen via 0-0.(TT)
Publicerad 10 maj 2018

Redan på förhand var förutsättningarna för spänning inte så gynnsamma, då "Hammers" hade säkrat kontraktet och Manchester United redan var klart för Champions League-spel nästa säsong.

Och 0-0-matchen var också en relativt händelsefattig tillställning som endast blixtrade till fyra minuter före full tid, då ett större bråk bröt ut mellan flera spelare i de båda lagen i efterspelet av en sen Paul Pogba-tackling på Mark Noble.

Annons

Poängen var dock inte helt betydelselös för Manchester Uniteds del. Laget säkrade nämligen andraplatsen i tabellen - men då stadsrivalen City är 20 poäng före och sedan länge har säkrat ligatiteln kanske det knappt ens är en klen tröst.

Den 19 maj spelar United FA-cupfinal mot Chelsea och tränaren José Mourinho valde därför att rotera rejält i laget, vilket bland annat gav svenske landslagsbacken Victor Nilsson Lindelöf 90 minuter i mittförsvaret.

””
””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons