Nyheter

Laurén tejpade igen Svensson

Skitsnacket har pågått i månader. Nu har Mikaela Laurén tagit till tejp för att få tyst på Klara Svensson. På lördag möts boxarna i en superhet tillställning på Hovet. - Jag hoppas att hon ska tänka "varför tog jag den här matchen? ", säger Laurén.(TT)
Publicerad 6 september 2016

Boxningshallen på Södermalm i Stockholm är liten. Den rymmer två ringar, men inte så mycket mer. Att försöka trycka in stora profiler som Klara Svensson och Mikaela Laurén samtidigt är omöjligt.

Därför var tisdagens pressträff separerad.

Men när tiden sprang i väg hann Laurén och hennes entourage ändå anlända innan dess att Svensson var klar. Spänningen i luften gick nästan att ta på.

Vad skulle hända? Vem skulle säga vad?

"Du ska ångra allt du sagt"

De båda boxarna höll sig dock lugna, fram till att Laurén lindat klart händerna inför det korta träningspasset. Då passade hon på. En tejpbit för munnen på den stora reklambilden av Svensson. Sedan en över varje öga. Därefter spände hon blicken in i den mobiltelefon som dokumenterade allt.

””

Det senaste kapitlet i ordkriget har annars handlat om vem som ska få gå sist in till matchen på Hovet på lördag. Laurén tycker självklart att det ska vara hon.

””

Klara Svensson har varit den minst aktiva när det kommer till hån inför matchen. Så var det även under tisdagen.

””
””

I just det fallet tycks Laurén hålla med. Fajten har fått stor publicitet i media.

””

Inget kafferep på gång

Matchen avgörs på lördagskvällen. Frågan är vad som händer efter det. Kommer Svensson och Laurén träffas och ta en fika?

Nja. Det verkar inte så.

””

Laurén är mer tydlig:

””

TT