Annons
Nyheter

Ny seger för Washington: "Otrolig stämning"

Washington kommer allt närmare Stanley Cup-finalen i ishockey. Efter ännu en bortaseger mot Tampa Bay, 6-2, leder laget med 2-0 i semifinalserien i bäst av sju. - Vi har definitivt fått in någonting i laget som inte har funnits tidigare, säger Washingtons André Burakovsky till Aftonbladet.(TT)
Publicerad 14 maj 2018

Trots att Tom Wilson gjorde 1-0 för Washington efter bara 28 sekunder var det Tampa Bay som ledde med 2-1 efter den första perioden.

Men därefter var det total dominans från Washington. Devante Smith-Pellys kvitterade och när matchen var slut hade Lars Eller, Jevgenij Kuznetsov, Alexander Ovetjkin och Brett Connolly sett till att det till slut blev en enkel seger för bortalaget.

Annons

Efter två bortasegrar har Washington nu Stanley Cup-finalen inom räckhåll.

””

Burakovsky skadade sig under den första slutspelsrundan mot Columbus, men är nu tillbaka i spel. Däremot saknas fortfarande Nicklas Bäckström efter den handskada som han fick i den femte matchen i kvartsfinalserien mot Pittsburgh. Tränaren Barry Trotz har tidigare sagt att Bäckström kanske kommer att kunna spela i tredje matchen mot Tampa Bay.

Tredje och fjärde matchen i semifinalserien spelas i Washington natten till onsdag och natten till fredag.

””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons