GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Lappi slutsegrare i finländska rallyt

Först fick den franske totalledaren Sebastien Ogier bryta efter en krasch tidigt i finländska VM-rallyt. Sedan fick det stora hemmahoppet Jari-Matti Latvala göra detsamma på näst sista sträckan på grund av ett tekniskt fel. Då klev hans landsman och teamkamrat fram och knep segern i stället:(TT)

Först fick den franske totalledaren Sebastien Ogier bryta efter en krasch tidigt i finländska VM-rallyt. Sedan fick det stora hemmahoppet Jari-Matti Latvala göra detsamma på näst sista sträckan på grund av ett tekniskt fel.

Då klev hans landsman och teamkamrat fram och knep segern i stället:

Esapekka Lappi - som ledde inför sista dagen - höll sig kall och kunde kamma hem sin första seger i rally-VM-sammanhang.

""

Tvåa slutade britten Elfyn Evans och den sista pallplatsen nöp hemmaföraren Juho Hänninen.

TT

Läs mer