GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Landslagsback korsbandsskadad

Landslagsbacken Emma Berglund har skadat korsbandet i knät och blir borta under en längre tid. "Emma kommer att behöva genomgå en operation med efterföljande rehabilitering.(TT)
Publicerad 10 januari 2018

Landslagsbacken Emma Berglund har skadat korsbandet i knät och blir borta under en längre tid.

"Emma kommer att behöva genomgå en operation med efterföljande rehabilitering. Emma är professionell och målmedveten och har redan mentalt och fysiskt påbörjat resan mot en comeback", säger landslagsläkaren Houman Ebrahimi till Svenska fotbollförbundets webbplats.

Den 29-åriga Paris Saint-Germain-spelaren åker därmed inte med till Sydafrika och landskampen den 21 januari.

Linköpings Anna Oscarsson kallas in till truppen som reser på söndag.

"Anna var en av de mest framträdande i U23-landslaget under förra året och en av de spelare som var aktuella inför Sydafrika-samlingen men som hamnade precis utanför truppen. En fysiskt väldigt stark spelare som vi får möjlighet att titta på i Sydafrika", säger förbundskaptenen Peter Gerhardsson.

TT