unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Jämställt - annars inga pengar

Inrätta och följ en könsneutral resepolicy - annars stryps statsfinansieringen. Det är beskedet som australiska idrottsförbund har fått från myndigheterna. Kravet ställs i ett brev från idrottsministern Sussan Ley och Australiska sportkommissionen ASC:s ordförande John Wylie.(TT)

Inrätta och följ en könsneutral resepolicy - annars stryps statsfinansieringen.

Det är beskedet som australiska idrottsförbund har fått från myndigheterna. Kravet ställs i ett brev från idrottsministern Sussan Ley och Australiska sportkommissionen ASC:s ordförande John Wylie.

"Det är 2016 och vi kan inte komma på något försvarbart skäl till att män och kvinnor ska resa i olika klasser eller bo på hotell med olika hög standard när de deltar i stora internationella idrottsevenemang", skriver Ley och Wylie.

ASC finansierar australisk idrott med motsvarande drygt 800 miljoner kronor till och med juni och föreslår en reseneutral policy som ett av villkoren för att erhålla statsmedel.

quote

TT

Läs mer