Nyheter

Ingen Nilsson Lindelöf i OS

Svenska fotbollslandslaget ser ut att få klara sig utan Victor Nilsson Lindelöf i OS. Mittbackens klubblag Benfica har beslutat att inte släppa i väg några spelare till Rio de Janeiro, uppger nyhetssajten Sapo Desporto enligt Expressen.(TT)
Publicerad 2 juni 2016

Svenska fotbollslandslaget ser ut att få klara sig utan Victor Nilsson Lindelöf i OS. Mittbackens klubblag Benfica har beslutat att inte släppa i väg några spelare till Rio de Janeiro, uppger nyhetssajten Sapo Desporto enligt Expressen.

Nilsson Lindelöf, som är med i EM-truppen, hade varit högaktuell för spel i Rio. Han var en del av det lag som tog guld i U21-EM förra sommaren, och på så sätt kvalificerade Sverige för OS, och är dessutom lagkapten för det nuvarande U21-landslaget.

21-åringen fick sitt stora genombrott i Benfica under den gångna säsongen och spelade till sig en ordinarie plats i det portugisiska storlagets startelva.

Senast den 14 juli ska den slutgiltiga OS-truppen, som får bestå av spelare födda 1993 eller senare plus tre överåriga, ha tagits ut.

TT