GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Guldtränaren lämnar LFC

Kim Björkegren ledde i år Linköpings FC till SM-guld och kvartsfinal i Champions League. Men det blir ingen fortsättning i klubben för fotbollstränaren.(TT)
Publicerad 29 november 2017

Kim Björkegren ledde i år Linköpings FC till SM-guld och kvartsfinal i Champions League. Men det blir ingen fortsättning i klubben för fotbollstränaren.

"Jag känner stolthet över det vi åstadkommit tillsammans under säsongen och hur vi presterat med tanke på alla förändringar som skedde inom klubben inför och under innevarande säsong. Vi har vunnit SM-guldet med hela nio poängs marginal och tagit oss till kvartsfinal i CL. Trots dessa framgångar väljer jag att söka mig vidare", säger han.

Enligt pressmeddelandet från LFC lämnar Björkegren efter ett gemensamt beslut. För corren.se utvecklar klubbens ordförande Christer Mård:

””

TT