GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Grahm lämnar Hammarby efter spelarkrav

Ann-Helén Grahm tog över jobbet som huvudtränare i damallsvenska Hammarby sent inför säsongen. Nu väljer hon att kliva av posten - på grund av synpunkter från spelartruppen.(TT)
Publicerad 4 juni 2018

"Anledningen till mitt beslut har sin förklaring i att det har framförts synpunkter från spelartruppen som för mig är oacceptabla och som gör att jag känner det som ej möjligt att fortsätta leda laget", säger Grahm i ett utlåtande på klubbens webbplats.

"Jag är oerhört ledsen över att ha kommit fram till detta beslut. Det har varit en mycket speciell och intensiv tid som har krävt mycket energi under de senaste månaderna för såväl föreningen och laget, samt för mig personligen".

Fram till en ersättare har hittats kommer assisterande tränare Jackie Bachteler att leda laget enligt klubben.

"Hammarby tycker det är mycket tråkigt att Ann-Helén slutar. Vi har försökt få Ann-Helén att stanna kvar men hon känner att under rådande omständigheter är det omöjligt att fullfölja uppdraget. Hammarby respekterar hennes beslut och kommer nu att titta på vem som skall ersätta Ann-Helén", säger klubbens ordförande Richard von Yxkull.

TT