Annons
Nyheter

Fyra mål av landslagsforwarden

Damkronornas poängdrottning Lisa Johansson stod för ett mäktigt målfyrverkeri i AIK:s segermatch mot Göteborg, 7-3, i SDHL. Johansson sköt fyra mål och gjorde totalt fem poäng i segermatchen. Med fyramålssegern var det Johansson som var skillnaden mellan lagen.(TT)
Publicerad 3 december 2017

Damkronornas poängdrottning Lisa Johansson stod för ett mäktigt målfyrverkeri i AIK:s segermatch mot Göteborg, 7-3, i SDHL.

Johansson sköt fyra mål och gjorde totalt fem poäng i segermatchen.

Annons

Med fyramålssegern var det Johansson som var skillnaden mellan lagen. Hon gjorde 2-2-kvitteringen på straff, fortsatte med 3-2 och 4-2 innan hon satte punkt med 7-3-målet i tom kasse. Totalt har Lisa Johansson, som är poängbäst i Damkronorna denna säsong, gjort 18 mål i serien.

Linköpings Lara Stalder leder skytteligan och gjorde sitt 27:e mål när serieledaren tog 13:e raka segern via 4-3 över Brynäs.

Djurgården bjöd på fri entré och drog 843 åskådare till hemmamatchen mot Leksand. Inför matchen hade laget ett hemmasnitt på 94 åskådare. Hemmapubliken fick se Djurgården vinna med 3-2 och norska stjärnan Andrea Dalen gjorde två mål och spelade fram till ett.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons