unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Sjuhäradarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Frostigt inför Rosengård-Wolfsburg

Det var frostigt på presskonferensen dagen före FC Rosengårds retur mot tyska Wolfsburg. - De är trängda mot väggen, säger Therese Sjögran inför Champions League-kvartsfinalen. Malmölaget klarade 1-1 borta och nu ska de fixa avancemanget hemma på Malmö IP och konstgräset.(TT)

Malmölaget klarade 1-1 borta och nu ska de fixa avancemanget hemma på Malmö IP och konstgräset. Semifinalen finns runt hörnet om Sjögran och hennes lagkompisar får till 0-0 eller vinner.

I fjol förlorade Rosengård åttondelsfinalen mot samma lag.

quote

Felaktig utvisning

Tyskarnas tränare Ralf Kellerman drog fram det som hände i Wolfsburg, och snackade om den enligt honom feldömda utvisningen som drabbade hans lag.

quote

Han avser att vinna returmötet och gå vidare till semifinal. Kellerman lovade fysiskt och snabbt spel; Wolfsburg har tränat på konstgräs hela veckan.

quote
quote

Sjögran har under sin långa karriär inte upplevt en presskonferens där det var så frostigt mellan tränarna som det var mellan Kellerman och Tilly.

quote

Sista säsongen

För landslagsveteranen är lördagens match en härlig morot:

quote

Rosengård kommer att lägga upp taktiken efter det oavgjorda resultatet och utnyttja situationen, sade lagets tränare Markus Tilly:

quote

På fredagen hade man sålt 2 000 biljetter men Sjögran hoppas på det dubbla antalet och tryck på läktarna när matchen blåses igång.

quote

TT

Läs mer