Annons
Nyheter

Fjärde raka förlusten för Zlatans Galaxy

Svackan fortsätter för LA Galaxy och Zlatan Ibrahimovic i amerikanska MLS. Det blev förlust med 2-3 borta mot FC Dallas och svensken gick mållös från planen, för fjärde matchen i följd. Men han var en stolpträff från att rädda en poäng till sitt lag.(TT)
Publicerad 12 maj 2018

Los Angeles-laget ligger därmed kvar under slutspelsstrecket.

Ibrahimovic spelade hela matchen för sitt lag, men hade få målchanser. Tills i slutminuten av ordinarie tid då anfallsstjärnan tog hand om ett farligt frisparksläge och dundrade bollen i stolpen. Symptomatiskt för den måltorka han befinner sig i.

Annons

Förutom Ibrahimovics olyckliga svit har Galaxy även problem med försvarsspelet och har nu släppt in tre mål i tre matcher i följd.

Zlatans norske anfallspartner Ola Kamara gjorde Los Angeles första mål mot FC Dallas, vilket innebar reducering till 1-2 i början av anda halvlek, något som väckte hoppet hos Galaxy-fansen.

Men repliken kom snabbt. Några minuter senare satte Roland Lamah 3-1 för Dallas. Galaxy fick en chans att komma tillbaka sedan Dallas fått försvararen Reto Ziegler utvisad med 20 minuter kvar och det blev ett visst tryck mot Dallas-målet.

Inhopparen Emmanuel Boateng reducerade till 2-3 åtta minuter före slutet, men närmare än så kom inte LA Galaxy.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons