Annons
Nyheter

Fjärde raka cuptiteln för Juventus

Juventus har lagt vantarna på sin fjärde raka Coppa Italia-titel i fotboll. I årets final mot Milan vann Turin-laget med förkrossande 4-0, efter att ha gjort alla fyra målen i den andra halvleken. Två av dem med en mittback i målprotokollet.(TT)
Publicerad 9 maj 2018

Juventus har lagt vantarna på sin fjärde raka Coppa Italia-titel i fotboll. I årets final mot Milan vann Turin-laget med förkrossande 4-0, efter att ha gjort alla fyra målen i den andra halvleken. Två av dem med en mittback i målprotokollet.

Marockanen Mehdi Benatia är kanske inte den mest notoriska målskytten hos Serie A-ledaren, men likväl var det han som stod för både 1-0 i minut 56 och 3-0 i minut 64. Däremellan gjorde Douglas Costa 2-0 i den 61:a minuten. Grädden på moset för Juventus, i den 76:e minuten, var ett självmål av Milan-forwarden Nikola Kalinic.

Annons

Juventus kan även få fira ligatiteln inom en ytterst snar framtid. Med två matcher kvar av Serie A leder laget med sex poäng och har en hel drös måls bättre målskillnad än tabelltvåan Napoli.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons