Annons
Nyheter

Finländsk anfallare till Vetlanda

Elitserieklubben Vetlanda har skrivit ett treårskontrakt med finländaren Emil Fedorov. Den 22-åriga bandyanfallaren kommer närmast från Veiterä, som blev finländsk mästare tidigare i våras. Fedorov gjorde 28 mål i grundserien och ytterligare tio i slutspelet.(TT)
Publicerad 11 maj 2018

Elitserieklubben Vetlanda har skrivit ett treårskontrakt med finländaren Emil Fedorov. Den 22-åriga bandyanfallaren kommer närmast från Veiterä, som blev finländsk mästare tidigare i våras. Fedorov gjorde 28 mål i grundserien och ytterligare tio i slutspelet.

"Jag ser det här som en väldigt bra chans, både som bandyspelare men också i det privata livet. Sverige har en jämnare serie och det blir tuffare matcher som kommer hjälpa mig framåt i min karriär", säger Emil Fedorov till Vetlandas hemsida.

Annons

Det är Vetlandas fjärde nyförvärv inför nästa säsong. Sedan tidigare har klubben gjort klart med den finländska landslagsstjärnan Eetu Peuhkuri, också från Veiterä, liksom Viktor Lindqvist från Nässjö och Axel Ekholm från Villa-Lidköping.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons