Nyheter

Drömmål av Payet

Ett drömmål av Dimitri Payet gav Frankrike ledningen med 2-1 i den 88:e minuten. Payet klippte till med vänstern, otagbart. Efter en mållös första halvlek kom två mål inom sju minuter i den andra i EM-premiären. Frankrike tog ledningen i den 58:e minuten.(TT)
Publicerad 10 juni 2016

Ett drömmål av Dimitri Payet gav Frankrike ledningen med 2-1 i den 88:e minuten. Payet klippte till med vänstern, otagbart.

Efter en mållös första halvlek kom två mål inom sju minuter i den andra i EM-premiären.

Frankrike tog ledningen i den 58:e minuten. Ett inlägg från Dimitri Payet möttes av Olivier Girouds panna. Målet kom efter en bra fransk period i matchen.

I den 64:e minuten föll Nicolae Stanciu efter en närkamp med Patrice Evra och domaren pekade på straffpunkten. Bogdan Stancu satte bollen säkert i mål.

Rumänien fick en jättechans att ta ledningen redan i den femte minuten när Bogdan Stancu blev helt solo framför mål efter en hörna. Den franske målvakten Hugo Lloris reflexräddade.

Frankrikes Antoine Griezmann var nio minuter senare nära att bli matchens första målskytt när han nickade i stolpen och Atletico Madrid-anfallaren hade senare ett skott tätt utanför Ciprian Tatarusanus stolpe.

Bogdaq Stancu fick en ny bra chans i början av den andra halvleken, men avslutet blev misslyckat.

TT