Annons
Nyheter

Brynäs ersätter Boqvist med veteran

Brynäsforwarden Jesper Boqvist skadades i CHL-matchen mot IFK Helsingfors i förra veckan och det kan ta tid innan han är tillbaka. SM-finalisten har därför ersatt honom med den förre Färjestadsspelaren Mikael Johansson som senast spelade för finländska HIFK.(TT)
Publicerad 7 september 2017

Brynäsforwarden Jesper Boqvist skadades i CHL-matchen mot IFK Helsingfors i förra veckan och det kan ta tid innan han är tillbaka. SM-finalisten har därför ersatt honom med den förre Färjestadsspelaren Mikael Johansson som senast spelade för finländska HIFK. Enligt flera medier har han fått ett kontrakt över sju veckor.

"Jag är nöjd över att presentera forwarden Mikael Johansson, en meriterad forward som nu kommer in i laget och gör att vi kan behålla bredden i truppen", säger sportchefen Stefan Bengtzén i ett pressmeddelande.

Annons

32-åringen har spelat 451 SHL-matcher sedan 2005. De flesta med Färjestad men Johansson har även varit en säsong i Leksand.

Brynäs får även klara sig utan målvakten Felix Sandström i inledningen av SHL-säsongen.

"Det är en planerad titthålsoperation som ska göras. Så något större ingrepp är det inte. Jag vilar ett par veckor", säger han till klubbens webbplats.

När Sandström är borta ersätts han av J20-målvakten Samuel Ersson.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons