Annons
Nyheter

Broc Little återvänder till LHC

Ett år i Schweiz fick räcka. Amerikanske vänsterforwarden Broc Little återvänder till Linköping. Det meddelar den östgötska klubben i ett pressmeddelande. "Ända sedan jag lämnade förra året så har jag känt att det har varit möjligt för mig att återvända en dag.(TT)
Publicerad 9 maj 2018

Ett år i Schweiz fick räcka. Amerikanske vänsterforwarden Broc Little återvänder till Linköping. Det meddelar den östgötska klubben i ett pressmeddelande.

"Ända sedan jag lämnade förra året så har jag känt att det har varit möjligt för mig att återvända en dag. Det är en förening som jag bryr mig om och en stad som jag har kommit att älska. Därför känns det kul att berätta för alla LHC-fans att jag kommer tillbaka. Jag har undertecknat ett långtidskontrakt med Linköping och det känns som att komma hem", säger Little i ett videoklipp på LHC:s Twitter-konto.

Annons

Amerikanen var framgångsrik under sin förra LHC-sejour, där han gjorde 179 poäng (89+90) på 197 tävlingsmatcher i klubben innan han lämnade för Davos och Schweiz inför förra säsongen.

Littles kontrakt sträcker sig till och med säsongen 2021-22.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons