Annons
Nyheter

Blixt lyfter efter kanonrunda

Jonas Blixt har vittring på täten i veckans PGA-tourtävling i Mexiko. Efter en trög start, tre över par efter nio hål på första rundan, har svensken spelat upp sig rejält. Fortsättningen av inledningsrundan bjöd bland annat på sex raka birdies och på den bogeyfria andra rundan stod Blixt för åtta nya birdies.(TT)
Publicerad 9 november 2018

Jonas Blixt har vittring på täten i veckans PGA-tourtävling i Mexiko. Efter en trög start, tre över par efter nio hål på första rundan, har svensken spelat upp sig rejält. Fortsättningen av inledningsrundan bjöd bland annat på sex raka birdies och på den bogeyfria andra rundan stod Blixt för åtta nya birdies.

Scorerna 69-63 ger Jonas Blixt, som inte har en enda topp tio-placering tidigare i år, en delad tiondeplats på tio under par inför helgens spel. Upp till amerikanske ledaren Matt Kuchar skiljer fyra slag.

Annons

För startfältets andra blågula golfare, Fredrik Jacobson, förstördes allt i praktiken redan på tävlingens första hål. Jacobson behövde hela tio slag på det inledande par 4-hålet - en kollaps närmast omöjlig att reparera. På totalt +7 slutade göteborgaren 129:a och sist av de spelare som fullföljde de två första rundorna.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons