Annons
Nyheter

Barcelona fortsatt obesegrat

Redan klara La Liga-mästaren Barcelona fortsätter att gå mot att bli historiskt. Efter en förkrossande 5-1-seger mot Villarreal är laget nu bara en bortamatch mot Levante och en hemmamatch mot Real Sociedad från att gå igenom ligasäsongen obesegrat.(TT)
Publicerad 9 maj 2018

Redan klara La Liga-mästaren Barcelona fortsätter att gå mot att bli historiskt. Efter en förkrossande 5-1-seger mot Villarreal är laget nu bara en bortamatch mot Levante och en hemmamatch mot Real Sociedad från att gå igenom ligasäsongen obesegrat.

Mot Villarreal gjorde Ousmane Dembélé i slutminuterna både 4-1 och 5-1. Dessförinnan hade Philippe Coutinho, Paulinho och Lionel Messi nätat för katalanerna.

Annons

Real Madrid föll tungt i en stökig bortamatch mot Sevilla. I huvudrollen: Sergio Ramos. Den forna Sevilla-talangen och Real Madrid-kaptenen hade en tung kväll i sin förra hemstad. Som om inte straffmissen vid ställningen 0-2 i den 58:e minuten var nog toppade han det med ett självmål i den 84:e. 0-3 då blev till slut 2-3 - det sista målet på ännu en straff, då just Ramos tog sin andra chans från elva meter.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons