Backlund bakom Calgarys vändning

Mikael Backlund såg till att Calgary fick med sig två poäng från bortamötet med Pittsburgh. I andra perioden spelade han fram Mark Giordano till 2-2 och satte sedan själv 3-2-pucken i 4-2-segern. Han var dock inte ensam om att göra poäng bland svenskarna på isen.(TT)
Publicerad 5 mars 2016

Han var dock inte ensam om att göra poäng bland svenskarna på isen.

Pittsburghs Patric Hörnqvist noterades för två poäng (ett mål och en assist) och Carl Hagelin för en assist.

Filip Forsberg gjorde ett mål och en assist och Calle Järnkrok en assist i Nashvilles 5-2-seger borta mot Colorado. Gabriel Landeskog gjorde ett av hemmalagets mål och Carl Söderberg spelade fram till Blake Comeaus ledningspuck.

Johan Larsson petade in säsongens femte mål, kvitteringspucken till 1-1, i Buffalos strafförlust (2-3) hemma mot Minnesota.