Annons
Nyheter

Årets andra seger för Jason Day

Jason Day är tillbaka. Den tidigare världsettan slog sånär en hole-in-one på 17:e hålet när han tog hem PGA-tävlingen på Quail Hollow i North Carolina. Australierns utslag på hål 17 landade på green, studsade några gånger innan bollen togs emot av flaggpinnen och stannade mindre än en meter från hålet.(TT)
Publicerad 6 maj 2018

Jason Day är tillbaka. Den tidigare världsettan slog sånär en hole-in-one på 17:e hålet när han tog hem PGA-tävlingen på Quail Hollow i North Carolina.

Australierns utslag på hål 17 landade på green, studsade några gånger innan bollen togs emot av flaggpinnen och stannade mindre än en meter från hålet. Han sänkte sedan putten till en birdie på par 3-hålet.

Annons

Det var en av sex birdies för honom under dagen. Men han slog också fyra bogeys, och det var in i det sista oklart om han skulle kunna hålla amerikanerna Aaron Wise och Nick Watney stångna.

Nu slutade Day på tolv under par, Wise och Watney delar andraplatsen med tio under par.

Day var världsetta häromåret, men har sedan haft det knepigare. Nu verkar 30-åringen vara på väg tillbaka. Quail Hollow är andra toursegern i år, efter Torrey Pines i januari.

””

Jonas Blixt slutade delad 27:a på ett under par. Alex Norén gick inte vidare efter de två första dagarnas spel.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons