Nyheter

AIK förlänger med guldtränaren

Rikard Norling fortsätter som tränare för allsvenska mästarlaget AIK ytterligare en säsong. Guldtränaren hade kontrakt 2019 ut, men det förlängs nu ett år till - över säsongen 2020, skriver AIK i ett pressmeddelande.(TT)
Publicerad 11 februari 2019

Rikard Norling fortsätter som tränare för allsvenska mästarlaget AIK ytterligare en säsong. Guldtränaren hade kontrakt 2019 ut, men det förlängs nu ett år till - över säsongen 2020, skriver AIK i ett pressmeddelande.

"Vi är glada att vi nått en förlängning med Rikard och är övertygade om att det är rätt väg för AIK Fotboll i det hårda arbetet för fortsatt framgång som ligger framför oss", säger AIK Fotbolls sportchef Björn Wesström.

Norling är inne på sin andra sejour som huvudtränare i AIK. Det var 2016 han tog över Solnaklubben som i fjol vann sitt tolfte SM-guld på herrsidan. Norling tränade även klubben 2005-2008.

"Jag känner glädje och stolthet över att vi har förlängt avtalet och jag ser fram emot att få fortsätta utveckla spelarna, spelet, tränarteamet och mig parallellt med de resultat som vi ska försöka uppnå", säger Rikard Norling.

TT