GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Agenten: "Harder lämnar Linköping"

Danska fotbollsstjärnan Pernille Harder vann SM-guld med Linköping och var damallsvenskans skyttedrottning med 23 mål. Nu lämnar hon mästarlaget för att flytta utomlands, uppger hennes agent Klaus Granlund för Expressen. - Vi räknar med att allt är på plats nästa vecka.(TT)
Publicerad 16 november 2016

Danska fotbollsstjärnan Pernille Harder vann SM-guld med Linköping och var damallsvenskans skyttedrottning med 23 mål. Nu lämnar hon mästarlaget för att flytta utomlands, uppger hennes agent Klaus Granlund för Expressen.

””

Granlund nämner Lyon, Wolfsburg, Paris Saint-Germain och Manchester City bland de klubbar som ska ha visat intresse för Harder. 24-åringen har spelat med Linköping sedan 2012, men verkar nu alltså vara förlorad för klubben. På Fotbollsgalan i Globen på måndag kan Harder utses till årets anfallare och årets mest värdefulla spelare.

TT