Nyheter

Skadad kvinna nekades kontaktförbud

Mamman till den 41-åriga kvinna som är häktad misstänkt för mord och mordförsök i Arboga ansökte om att få ett kontaktförbud, men åklagaren avslog det. Det var i början av augusti som kvinnans pappa hittades död och hennes mamma skadad i en sommarstuga.(TT)
Publicerad 5 september 2016

Mamman till den 41-åriga kvinna som är häktad misstänkt för mord och mordförsök i Arboga ansökte om att få ett kontaktförbud, men åklagaren avslog det.

Det var i början av augusti som kvinnans pappa hittades död och hennes mamma skadad i en sommarstuga. Den 16 augusti greps 41-åringen och hennes 18-årige sambo misstänkta för mord och mordförsök, men de försattes på fri fot efter några dagar.

I samband med att de släpptes ansökte bland andra 41-åringens mamma och syster om kontaktförbud, rapporterar flera medier och hänvisar till nyhetsbyrån Siren.

Men åklagaren beslutade att avslå kontaktförbudet och motiverade det med att paret inte tidigare dömts för brott mot närstående.

Den 30 augusti greps paret i Norge och i fredags häktades 41-åringen och 18-åringen på sannolika skäl misstänkta för mord.

TT