Annons
Nyheter

Två anhållna efter knivmord i Hylte

En man blev i natt knivhuggen till döds när två män bröt sig in i en lägenhet i Hylte kommun, på gränsen mellan Halland och Småland. En annan man skadades lindrigt. Två misstänkta gärningsmän greps under natten i samma område och anhölls under förmiddagen.(TT)
Publicerad 13 september 2017

En man blev i natt knivhuggen till döds när två män bröt sig in i en lägenhet i Hylte kommun, på gränsen mellan Halland och Småland. En annan man skadades lindrigt.

Två misstänkta gärningsmän greps under natten i samma område och anhölls under förmiddagen. De är enligt polisen misstänka för mord, mordförsök och övergrepp i rättssak.

Annons

Polisen larmades strax före klockan halv tre till vad som först rubricerades som ett bråk mellan flera personer. Det visade sig att två personer tagit sig in i lägenheten och därefter gått till attack mot de båda männen. Dessutom hotades en kvinna som också fanns i lägenheten.

En av de attackerade männen skadades lindrigt och lyckades fly, den andre mannen skadades dock allvarligt och avled under natten på sjukhus.

Enligt polisen känner de inblandade varandra sedan tidigare.

””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons