Annons
Nyheter

Ännu ingen gripen för knivdåd i Sandviken

En 22-årig man knivskars utomhus i centrala Sandviken på söndagskvällen. En man i samma ålder misstänks för mordförsök, men har ännu inte gripits. Den 22-årige mannen knivhöggs på flera ställen på kroppen och enligt polisen är mannen allvarligt skadad men i stabilt läge.(TT)
Publicerad 7 maj 2018

Den 22-årige mannen knivhöggs på flera ställen på kroppen och enligt polisen är mannen allvarligt skadad men i stabilt läge.

Larmet om knivskärningen kom strax före klockan 22.30. Polisen säger att gärningsmannen, som beskrivs som en man i 20-årsåldern, gick till angrepp med någon form av stick- och skärvapen. Brottsrubriceringen är mordförsök. Gärningsmannen gjorde även utfall mot ytterligare en ung man i sällskapet och det rubriceras också som mordförsök.

Annons

Det är oklart vad som ledde fram till knivhuggen och på vilket sätt männen kände varandra.

””

Ingen har gripits. Brottsplatsen är avspärrad för teknisk undersökning och polisen har hört vittnen. Polisen har sökt efter en gärningsman med flera patruller med bland annat hund och sökandet har fortsatt under måndagen. Polisen säger att de har hopp om att finna personen snarast.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons