Annons
Nyheter

Filmade våldtäkt på medvetslös kvinna

En 30-årig man från nordvästra Skåne döms till tre års fängelse för våldtäkt. Detta efter att offret hittat filmer från våldtäkten på mannens mobil, rapporterar SVT Nyheter Helsingborg. Det var efter kvinnans födelsedagsfest som hon somnade på soffan hemma hos sig själv.(TT)
Publicerad 4 januari 2019

En 30-årig man från nordvästra Skåne döms till tre års fängelse för våldtäkt. Detta efter att offret hittat filmer från våldtäkten på mannens mobil, rapporterar SVT Nyheter Helsingborg.

Det var efter kvinnans födelsedagsfest som hon somnade på soffan hemma hos sig själv. Där fanns även kvinnans vän, den nu 30-årige mannen.

Annons

När kvinnan ett tag senare lånade mannens telefon för att ta en bild, hittade hon filmer med samlag mellan henne och mannen.

Mannen hävdade att både samlag och inspelning skett med kvinnans samtycke, men enligt åklagaren syns det tydligt att kvinnan inte är medveten om det som händer. Tingsrätten gör samma bedömning. Dessutom handlar det om två våldtäkter eftersom det gått en viss tid mellan filmerna.

Mannen ska även betala 190 000 kronor i skadestånd.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons