Nyheter

Trump och Clinton hånas på nätet

Den kallades för den smutsigaste presidentvalsdebatten någonsin i USA, men den andra duellen mellan kandidaterna Hillary Clinton och Donald Trump är också den mest hånade. Satirklippen och kommentarerna på sociala medier exploderade i antal under debatten och flödet av förlöjliganden fortsätter.(TT)
Publicerad 11 oktober 2016

Den kallades för den smutsigaste presidentvalsdebatten någonsin i USA, men den andra duellen mellan kandidaterna Hillary Clinton och Donald Trump är också den mest hånade. Satirklippen och kommentarerna på sociala medier exploderade i antal under debatten och flödet av förlöjliganden fortsätter.

En video där duellanterna ser ut att sjunga duett till hitten "(I've had) The time of my life" har visats hundratusentals gånger.

Under hashtaggen #protectyourpussy sprids en bild tagen efter debatten, där Trump poserar med bland annat sin fru och dotter, och där samtliga kvinnor ser ut att hålla händerna över underlivet.

Många delar även sportstjärnornas tweets, där de ger Trump mothugg. Han försvarade sitt sexprat som "snack i omklädningsrummet", medan idrottarna hävdar att sådant inte förekommer.

TT