Nyheter

Tidskriften Hunger lägger ned

Hunger lägger ned efter tre år. Junis utgåva av tidskriften, som riktar sig till matentusiaster, blir det sista. "Mycket tråkigt naturligtvis - men vi har gett Hunger en bra chans under nästan 3 år. Tyvärr har vi sedan inte nått ut till alla de nya läsargrupper som vi hade hoppats på.(TT)
Publicerad 7 juni 2016

Hunger lägger ned efter tre år. Junis utgåva av tidskriften, som riktar sig till matentusiaster, blir det sista.

"Mycket tråkigt naturligtvis - men vi har gett Hunger en bra chans under nästan 3 år. Tyvärr har vi sedan inte nått ut till alla de nya läsargrupper som vi hade hoppats på. Och eftersom bra journalistik kostar har ekvationen inte gått ihop", skriver Hungers vd och förlagsredaktör Tobias Regnell i ett utskick till annonsörer och samarbetspartners som Dagens Media tagit del av.

Hunger startades 2013 av journalisten Mats-Eric Nilsson, som bland annat skrivit reportageböckerna "Den hemlige kocken" och "Döden i grytan".

Hungers 6000 prenumeranter kommer att få magasinet Filter, som även det ges ut av Offside Press, som kompensation. Enligt Tobias Regnell kommer matreportagen i Filter att öka som en konsekvens av Hungers nedläggning.

TT