Nyheter

Swift sjöng på beundrares bröllop

I bland går önskningar mot alla odds i uppfyllelse. Som när popstjärnan Taylor Swift dyker upp på ens bröllop för att sjunga. Det fick det nygifta paret Max Singer, ett stort Swift-fan, och Keyla Smith uppleva i helgen under sin bröllopsfest i New Jersey, skriver Billboard.(TT)
Publicerad 5 juni 2016

I bland går önskningar mot alla odds i uppfyllelse. Som när popstjärnan Taylor Swift dyker upp på ens bröllop för att sjunga.

Det fick det nygifta paret Max Singer, ett stort Swift-fan, och Keyla Smith uppleva i helgen under sin bröllopsfest i New Jersey, skriver Billboard.

Swift bestämde sig för att överraska paret efter det att brudgummens syster skickat ett brev till sångerskan. I brevet berättade hon att hennes bror gift sig på sjukhuset där deras mamma låg för döden. Max dansade med sin mamma till Taylor Swifts "Blank Space" innan hon gick bort.

Swift framförde samma låt i en avskalad version på festen, som filmades av flera deltagare. Sångerskan lade sedan upp en bild på sig och det nygifta paret på Instagram med kommentaren "tredje hjulet".

TT