Nyheter

Stjärnorna som står på scenen under Oscarsgalan

Whoopi Goldberg, Jennifer Lopez och Daniel Craig - det är några av stjärnorna som kommer att stå på scenen och presentera vinnarna under Oscarsgalan, meddelar Oscarsakademien.(TT)
Publicerad 4 februari 2019

Whoopi Goldberg, Jennifer Lopez och Daniel Craig - det är några av stjärnorna som kommer att stå på scenen och presentera vinnarna under Oscarsgalan, meddelar Oscarsakademien.

"Vi vill ge allmänheten en möjlighet att återigen uppleva ögonblicken som rörde oss alla", säger Oscarsproducenterna Donna Gigliotti och Glenn Weiss om årets gala i ett pressmeddelande.

Några andra tunga Hollywoodnamn som kommer att dyka upp på scenen den 24 februari är Charlize Theron, Brie Larson, Amandla Stenberg, Amy Poehler och Tina Fey. Även Constance Wu och Awkwafina, känd från hyllade "Crazy rich asians", kommer att medverka.

Oscarsgalan har fortfarande ingen värd sedan Kevin Hart hoppade av uppdraget. Anledningen var att skådespelaren för flera år sedan uttryckt sig homofobiskt på Twitter, vilket uppmärksammades i samband med att han tilldelades uppdraget.

Oscarsgalan äger rum den 24 februari på Dolby Theatre i Los Angeles.

TT