Nyheter

Spice Girls ska bli animerad film

Det ska göras en animerad film om den brittiska gruppen Spice Girls, bekräftar bandets manager Simon Fuller för BIllboard. Det har tidigare ryktats om att en film med bandet som tecknade superhjältar är på gång. - Vi kommer att göra en massa spännande saker.(TT)
Publicerad 13 januari 2019

Det ska göras en animerad film om den brittiska gruppen Spice Girls, bekräftar bandets manager Simon Fuller för BIllboard. Det har tidigare ryktats om att en film med bandet som tecknade superhjältar är på gång.

””

Spice Girls släppte nyligen fler biljetter till sin utsålda återföreningsturné, som äger rum senare i år i Storbritannien, efter att sajten Ticketmaster noterat att över 700 000 personer försökte köpa biljetter samtidigt, skriver Independent.

Endast fyra av de fem originalmedlemmarna finns med på turnén; Melanie Brown, Emma Bunton, Geri Horner (före detta Halliwell) och Melanie Chisholm. Victoria Beckham meddelade när beskedet om en återförening kom att hon vill koncentrera sig på en modekarriär men önskar de andra lycka till.

TT