Annons
Nyheter

Singer får sparken från Queen-filmen

Regissören Bryan Singer har fått sparken från Queen-filmen "Bohemian rhapsody" med Rami Malek ("Mr Robot) i huvudrollen, skriver The Hollywood Reporter. Det är inte känt när inspelningarna kan återupptas, men premiärdatumet i december nästa år har inte officiellt flyttats fram.(TT)
Publicerad 4 december 2017
Regissören Bryan Singer har fått sparken från Queen-filmen "Bohemian rhapsody" med Rami Malek ("Mr Robot) i huvudrollen, skriver The Hollywood Reporter. Det är inte känt när inspelningarna kan återupptas, men premiärdatumet i december nästa år har inte

Regissören Bryan Singer har fått sparken från Queen-filmen "Bohemian rhapsody" med Rami Malek ("Mr Robot) i huvudrollen, skriver The Hollywood Reporter.

Det är inte känt när inspelningarna kan återupptas, men premiärdatumet i december nästa år har inte officiellt flyttats fram.

Annons

Problemet med regissören är bara ett av flera problem filmen brottats med under den åtta år långa produktionsförberedelsen. Manus har fått skrivas om ett flertal gånger, skådespelare och regissörer har bytts ut och "Borat"-stjärnan Sacha Baron Cohen som skulle ha spelat Freddie Mercury har hoppat av och kritiserat projektet.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons