Annons
Nyheter

Scenstormaren identifierad som seriesabotör

Den man som sprang upp på scenen under Eurovisionfinalen har identifierats. Enligt flera medier rör det sig om en man som kallar sig "Dr AC" - och det är inte första gången han ställer till med liknande tilltag.(TT)
Publicerad 13 maj 2018

Den man som sprang upp på scenen under Eurovisionfinalen har identifierats. Enligt flera medier rör det sig om en man som kallar sig "Dr AC" - och det är inte första gången han ställer till med liknande tilltag.

I januari stormade han till exempel scenen under den brittiska prisgalan National Television Awards innan han motades bort av konferencieren. Tidigare i våras försökte han även sabotera finalen av brittiska "The voice", skriver The Guardian.

Annons

Enligt mannens eget Twitter-konto är han en "filosof, aktivist och dj", som är baserad i London, och i sommar säger han sig planera att ge ut en bok.

Det var under brittiska Suries bidrag som mannen och ryckte åt sig mikrofonen. Han ska då ha hunnit skrika "Nazister i brittisk media, vi kräver frihet" innan han tvingades av scenen av säkerhetspersonal.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons