Nyheter

Sarah Jessica Parker som sångerska

Sarah Jessica Parker är klar för en ny huvudroll. I Fabien Constants kommande film får hon visa upp sina talanger - både när det gäller att skådespela och att sjunga. Dessutom är hon med och producerar filmen, skriver The Wrap.(TT)
Publicerad 11 september 2016

Sarah Jessica Parker är klar för en ny huvudroll. I Fabien Constants kommande film får hon visa upp sina talanger - både när det gäller att skådespela och att sjunga. Dessutom är hon med och producerar filmen, skriver The Wrap.

Filmen, vars titel ännu inte är känd, kommer att handla om en framgångsrik sångerska som drabbas av en sjukdom, vilket får hela hennes tillvaro att förändras.

Inspelningen sker i New York med start i vinter.

Fabien Constant har tidigare regisserat flera dokumentärer, bland annat "Mademoiselle C" (2013) om Vouge Paris chefredaktör Carine Roitfeld. Filmens manus skrivs av Laura Eason, som bland annat har arbetat med succéserien "House of cards".

Sarah Jessica Parker, som för många alltid kommer att vara synonym med Carrie Bradshaw från "Sex and the city", syns närmast i komediserien "Divorce" som har premiär på HBO Nordic den 10 oktober.

TT