GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Pierce Brosnan-tavla såld för 12 miljoner

Pierce Brosnan, 65, kan ha en ny karriär under uppsegling. Skådespelaren har i intervjuer pratat om sin kärlek till konsten och det är välkänt att han under 1960-talet studerade vid konstskolan St Martins i London.(TT)
Publicerad 18 maj 2018

Pierce Brosnan, 65, kan ha en ny karriär under uppsegling. Skådespelaren har i intervjuer pratat om sin kärlek till konsten och det är välkänt att han under 1960-talet studerade vid konstskolan St Martins i London. Men det lär vara få som har en äkta Pierce Brosnan-tavla hängande hemma, eftersom skådespelaren bara sålt ett fåtal verk.

Men nu donerade han ett av dem, med motiv föreställandes Bob Dylan, till en välgörenhetsgala för aidsdrabbade som hålls under Cannes filmfestival. Där gick målningen under klubban för motsvarande 12,1 miljoner kronor. I priset ingick även en lunch med Brosnan själv, skriver People.

TT

Läs mer