Annons
Nyheter

Per Persson släpper nytt

För tre år sedan tog Perssons Pack farväl. Sedan dess har frontmannen Per Persson fortsatt att spela som soloartist, den senaste tiden tillsammans med kompbandet Nya Packet (bestående av David Nyström, Niclas Frisk, Martin Tronsson och Norpan Eriksson).(TT)
Publicerad 8 december 2017

För tre år sedan tog Perssons Pack farväl. Sedan dess har frontmannen Per Persson fortsatt att spela som soloartist, den senaste tiden tillsammans med kompbandet Nya Packet (bestående av David Nyström, Niclas Frisk, Martin Tronsson och Norpan Eriksson).

Nu släpps också ny musik - singeln "Hälsingevind" ges ut i dag.

Annons

Per Persson skrev låten redan för 25 år sedan men den spelades aldrig in av Perssons Pack. Han gav sedermera bort "Hälsingevind" till ett annat hälsingeband, Engmans Kapell, som spelade in den år 2000.

"Morsan hade skrivit in i det vita brevet att hon ville ha denna låt på sin begravning men när jag satt på morsans begravning och hörde den inspelade versionen av låten kände jag att det här kan jag göra bättre, nu är det dags för mig att ta tillbaka låten", säger Per Persson i ett pressmeddelande.

Per Persson spelar på Nalen i Stockholm den 16 december, tillsammans med Niclas Frisk, och i Bollnäs den 25 december, tillsammans med Nya Packet.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons